Strö 1-1,5 tsk salt över 200-300g färsk koljafilé.
Låt stå i minst 45 minuter.
Lägg filéerna på ett ark aluminiumfolie.
Lägg på ca 1 dl gröna ärter (funkar bra med frusna, Findus små fina ärter är bra).
Lägg på ca 1 dl frusna små broccolibuketter (funkar bra med frysta, Icas I love eco är bra).
Lägg på några matskedar dill (funkar bra med fryst).
Häll över ca 1 dl grädde.
Vik ihop till ett foliepaket och ställ i 150 graders ungsvärme i ca 20 minuter tills fisken precis börjar bli lätt att dela.
Ät med ris eller kokt potatis.
Om barnen hellre vill ha panerade fiskbitar så kan man panera hälften av fisken med ägg och ströbröd och lägga på halva plåten och ett foliepaket på andra halvan så är det färdigt samtidigt och alla glada.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar